Nyilatkozat


Minden jog fenntartva !

A ReDanceHall Tánciskola előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos a weboldalon található bármilyen adatot – így szöveget, képet, hanganyagot – sokszorosítani, terjeszteni vagy más egyéb módon hasznosítani, kivéve a magáncélra történő, nem kereskedelmi célú felhasználást. A honlap tartalmazhat hivatkozásokat, amelyek más a ReDanceHall Tánciskola honlaptól független- honlapokra való eljutást tesznek lehetővé. A ReDanceHall Tánciskola nem vállal semmilyen felelősséget az ezeken honlapokon található adatokat, információkat illetően, ahogy a link megnyitásának biztonságosságáért sem. A ReDanceHall Tánciskola honlaphoz kapcsolódó bármilyen weboldal megnyitása az Ön saját kockázatára történik.

A ReDanceHall Tánciskola nem ismer el semmilyen kötelezettséget olyan kárral kapcsolatban, amely a ReDanceHall Tánciskola honlap megtekintése során annak használatából akár közvetlenül, közvetve vagy véletlen módon ered. Nem vállal továbbá felelősséget azon károkért sem, amelyet a felhasználók számítógépében vírus által közvetetten vagy közvetlenül előidézett károsodást okoz. Az foglalkozásokon történő részvétel szabályait a ReDanceHall Tánciskola házirendje szabályozza. A terem kapacitását figyelembe véve az órákon résztvevők a következő sorrendben nyerhetnek bebocsátást: bérletes fizető tagok, órajegyesek, ajándékutalvánnyal, grátisz kedvezménnyel rendelkezők, nyílt óra résztvevő. Az öltözőben és teremben hagyott tárgyakért az érvényes és hatályos jogszabály szerint vállalunk felelősséget. Az órák látogatásához szükséges dolgoknak tekintjük: az órák látogatásához szükséges felsőruházat, gyakorlóruházat, törölköző. Nem tekintjük szükséges dolognak a mobiltelefon, laptop, digitális kamera, fényképezőgép egyéb háztartási elektronikai eszközöket.

Egészségügyi kockázatok:

Az órákon mindenki csak a saját felelősségére vehet részt!

Néhány kockázati tényezőre külön felhívjuk a figyelmet:

1. Az órákon csak tiszta tudatállapotban szabad részt venni. Tilos az alkohol és a drogok fogyasztása.

2. Az órákon tilos rágógumit vagy olyan élelmiszert, dolgot a szájban tartani, amely a fulladás kockázatát megteremti.

3. Az órákon zavaró fény és hang effektusok jelentkezhetnek. Várandós kismamák, krónikus betegségben szenvedők a mozgással kapcsolatban kérjék ki háziorvosuk tanácsát.

4. A tanfolyamon(min.2) való részvétel maga után vonnja a táncok elsajátitását.jobb és magabiztosabb kiállást,de nem biztos hogy jobban megy majd az idegen nyelv !

Jelen jogi nyilatkozat tartalmát érintő változtatás jogát a ReDanceHall Tánciskola fenntartja.