Latin és társastánc klub keddenként megszűnt!

Samba, cha-cha, rumba, jive, salsa, bachata

Jegyes pároknak esküvői tánc koreográfia magán tanácsadás keretein belül is!

Az esküvői táncokról, nyitó táncokról, meglepetés táncokról, annyit mindenképpen tudni kell hogy nem árt időben elkezdeni. Nem feltétel hogy legyen előképzettség, de ez is meghatározza hogy mit lehet megvalósítani, milyen produkciót, koreót. Természetesen a legtöbb jegyes párnak, akik készülnek valamilyen koreográfiával az esküvőjükre , általában nincs táncos múltjuk, de tanácsadás keretében általában 6-10 alkalom alatt eddig még mindig sikerült megvalósítani az elképzelt esküvői táncot, koreográfiát. A tánc koreográfia amit összeállítunk közösen, az lehet a társas táncokhoz tartozó keringő, tangó, slow fox, vagy a latin táncok csoportjából lehet akár a cha cha, rumba, rocky vagy jive, és lehet még salsa vagy bachata, netán egy kis mix koreográfia is. Az esküvői tanácsadás ára 7000Ft/60 perc+1500 teremdíj!

Táncklubunk foglalkozásai, még az esküvői táncok magán tanácsadásai is, Budapest nyolcadik kerületében vannak, nagyon jó közlekedési lehetőséggel. Józsefváros ezen részét, a Corvin Mozitól a Nyugati Pu. felé a 4-6 villamossal lehet megközelíteni, két megálló a Harminckettesek teréig, vagy gyalog is közel van. A Rákóczy tértől gyalog kb. 3 perc, ahová a 4 metróval juthatsz el. Ha valaki a Blaha Lujza tértől jön, annak is csak egy vagy kettő megállót kell utazni a 4-6 villamossal, a Corvin Mozi felé, vagy sétálva is csak 5-6 perc.

Egyedül a középhaladó csoportos tánc klubunk található a Szent-Györgyi Albert általános iskolában, a Lónyai u. 2-4 ben, 9. kerület, a Kálvin tértől 2 percre, ahová még lehet csatlakozni minden kedd este 19.00-20.30 között, lányoknak, fiúknak, hölgyeknek, uraknak, párban és pár nélkül is, de fontos hogy ez nem kezdő tánc klub. Várunk szeretettel!

Ha mobilos weboldalunkat nézed, akkor a redancehallklub(kukac)gmail.com címen tudsz érdeklődni, vagy felhívhatsz a +36704271262 tel. számon!

Itt megnézhettek még több táncos videót rólunk, különböző versenyekről!

Samba Bécs 2012.11.17.

Samba, cha-cha, rumba, paso doble, jive Oberpullendorf osztrák bajnokság ezüst érem 2012.10.09.

Cha-cha Bécs 2015.06.08.

Samba döntő Schladming2009.08.24.

Rumba a Bécsi versenyen, amit a második legjobbnak láttak a bírók aznap 2013.11.15