Tánc,dance,tanz kicsiknek és nagyoknak!

Latin tánc és standard tánc tekintetében a legjobb helyen vagy!

latin tánc salsa bachata társastánc magánóra tanfolyam oktatás kicsiknek és nagyoknak rumba samba jive cha cha

Örülök hogy keresed a számodra legjobb lehetőséget a társas táncok mint az angol keringő,bécsi keringő, tangó, slowfox, quick stepp, és latin táncok, például samba, cha-cha, rumba, jive, salsa, bachata elsajátításához. Van egy jó hírem. Nem kell tovább keresgélned. Küldj egy e-mailt vagy hívj fel, és már el is indult a táncos karriered.

Tapasztalatom szerint, és ahogy sok neves tréner is mondta, a tánchoz elég mindössze 5 % tehetség, a többi az csak fokozatos, jól felépített gyakorlási folyamat. Ezt megteheted csoportos órán, tanfolyamon, és magánórában is. Keress bátran!

Esküvőre készülőknek is tudunk segíteni!

E-mail:redancehallklub(kukac)gmail.com

További szép napot!

U.I.

A “Tánc: megfelelő fiataloknak és időseknek, a zenét terhelhetőségének függvényében válassza meg! Ha megfelelő a ritmus, nem terheli túl ízületeit, sem szívét. Azonban ahogy a többi sportágat, a táncot sem szabad túlzásba vinni! Csatlakozhat egy tánccsoporthoz, amely nem csak arra jó, hogy igencsak gyorsan leolvassza a fölösleges kilókat, hanem kiváló ismerkedési lehetőség is.

Részletek: https://www.webbeteg.hu/…/14063/mit-sportoljon-aki-tulsulyos
Ezt a részletet az előbbi oldalról szedtem, mert nagyon fontosnak tartom. Olvassátok el az egész cikket, és ha szeretnéd elkezdeni a mozgást nézz be hozzám és ha már ott jársz nyomj egy lájkot is! Fontos: a zsírok csak 20-30 perces közepes intenzitású mozgás után kezdenek égni, addig csak a szénhidrátot használja a szervezet. Latin-amerikai és társastáncok fogyni vágyóknak is, csoportban és magánórában is! Let’s dance!

Itt megnézhettek még több táncos videót rólunk, különböző versenyekről!

Samba Bécs 2012.11.17.

Samba, cha-cha, rumba, paso doble, jive Oberpullendorf osztrák bajnokság ezüst érem 2012.10.09.

Cha-cha Bécs 2015.06.08.

Samba döntő Schladming2009.08.24.

Rumba a Bécsi versenyen, amit a második legjobbnak láttak a bírók aznap 2013.11.15