Re-line-Dance

Sajnos a tanfolyam nem tudott elindulni, de még várom az előzetes jelentkezéseket, és ha meg lesz a minimum 5 fő, kezdünk! Jelentkezz az email címen, vagy a formon keresztül! 2020.02.20-án, csütörtök 18.00-19.00 között, indul egy új típusú óra, azoknak akiknek nincs kéznél egy “pár” a társas táncokhoz!

A cél hogy mindenki megtanulja a kis koreográfiát az óra első harmadában, amit aztán folyamatában táncolunk, lassú, közepes majd az utolsó 10 percben normál tempóban. Nem aerobik, de nem is táncóra. A koreókban használt lépések a bachata, salsa, cha-cha, samba táncok alaplépéseiből kerülnek ki, ami mindig bővülhet. Az öltözet lehet sportos vagy táncosabb is! Jelentkezni már mostantól lehet a redancehalltanciskola(kukac)gmail.com e-mail címen.

Az ára csak 1600 HUF/fő/alkalom!

Kinek szól ez az óra? Azon kívül akiknek nincsen párjuk? Bárkinek! De tényleg! Lányok, fiúk, hölgyek, urak, fiatal, idős! Egy a fontos. Az órát mindenki saját felelősségére látogathatja!

Hozz magaddal váltó cipőt, kényelmeset, és váltó ruci sem árt, hogy jól érezd magad, és semmi se zavarja meg a tökéletes pillanatot, a kellemes kikapcsolódást!